Duona ir skanėstai. Rankų darbo, iš natūralių produktų. Jauki kepykla Žvėryne, Vilniuje.

Trijų grūdų duona

Švediška ruginė duona

Čiabata

Itališka šviesi kasdienė duona

Sezamų sėklos, linų sėklos, saulėgrąžos ir avižų dribsniai. Viso grūdo kvietiniai miltai, viso grūdo ruginiai miltai bei aukščiausios rūšies kvietiniai miltai. Ilgos fermentacijos natūralus raugas (itin mažai mielių), be cukraus.

Pilno grūdo ruginiai miltai,
ruginis raugas, sezamo sėklos.
Be mielių, be cukraus.

Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, alyvuogių aliejus. Vidutinės fermentacijos natūralus kvietinis raugas (mažai mielių), be cukraus.

Skaniausia pirmą dieną,

Išlieka skani 2 dienas.

Skaniausia pirmą dieną,

išlieka skani 3–5 dienas.

Skaniausia pirmas 3 dienas,

išlieka skani apie savaitę.

Su avižų dribsniais

Su sezamo sėklomis

Visą laiką šviežia.

kasdien

Visą laiką šviežia.

kasdien

Visą laiką šviežia.

kasdien

Prancūziškas batonas

Visą laiką šviežia.

kasdien

Prancūziška šviesi kasdienė duona

Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai. Labai ilgos 24 valandų fermentacijos natūralus kvietinis raugas (itin mažai mielių), be cukraus.

Skaniausia pirmą dieną,

Išlieka skani 2 dienas.

Duona su svogūnais

Ypatingo skonio duona su muscovado cukrumi

Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, ruginis raugas,
karamelizuoti svogūnai,  muscovado cukrus.

Skaniausia pirmą dieną,

Išlieka skani 3–5 dienas.

Visą laiką šviežia.

kasdien

Bandelė mėsainiams

Prancūziška sviestinė bandelė mėsainiams

Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai.

Skaniausia pirmą dieną,

Išlieka skani 2 dienas.

Visą laiką šviežia.

kasdien

© 2023 Mindaugo kepykla. Vytauto g. 39, Vilnius. Tel. +370 (673) 16 407 / Nuotraukas ir svetainės dizainą sukūrė FONO