kasdien
Traški išorė, purus vidus — tirpsta burnoje. Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno bei druskos.
Svoris — apie 80 gramų.
Traški išorė, purus vidus — tirpsta burnoje. Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno bei druskos.
Svoris — apie 40 gramų.
kasdien
Traški išorė, purus vidus, mūsų pačių gaminamas migdolų įdaras. Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno, druskos ir, žinoma, migdolų.
Svoris — apie 80 gramų.
kasdien
Traški išorė, purus vidus, o viduje saldi karamelė — tirpsta burnoje. Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo, tikro sviesto, cukraus, pieno bei drusko. Viduje mūsų pačių gaminta karamelė iš tikro sviesto.
kasdien
Traški išorė, o viduje gausu švelnaus migdolinio kremo.
Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno, druskos ir migdolų, o vidų pripildome migdoliniu kremu.
kasdien
Traški plutelė, drėgnas vidus. Kepame iš aukščiausios kokybės belgiško šokolado (70,4 proc.), kakavos, aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kiaušinių,
tikro sviesto, nerafinuoto muscovado cukraus, natūralaus vanilės ekstrakto.
kai pritrūkstame
kasdien
Traški išorė, purus vidus — tirpsta burnoje. Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo, tikro sviesto, cukraus, pieno, druskos bei belgiško
šokolado (44 proc.). Svoris — apie 80 gramų.
Kepame iš avižų dribsnių, tikro sviesto,
nerafinuoto muscovado cukraus.
kai pritrūkstame
Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, labai ilgos 24 valandų fermentacijos natūralus kvietinis raugas (itin mažai mielių), kiaušiniai, tikras sviestas, cukrus.
kasdien
Traški karamelizuota plutelė ir drėgnas, švelnus, minkštas vanilinis vidus.
Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, romas, vanilės ekstraktas, kiaušiniai,
tikras sviestas, cukrus, druska, pienas.
kai pritrūkstame
Tešlos lakštus kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, tikro sviesto, kiaušinių, grietinės, cukraus bei druskos. Kremą gaminame iš pieno, grietinėlės, sviesto, kiaušinių, kukurūzų miltų, cukraus, druskos ir šlakelio vanilės ekstrakto.
kasdien
Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo, tikro sviesto, cukraus, pieno, druskos bei cinamono.
Minkštutę bandelę padengia saldus grietinėlės kremas.
© 2021 Mindaugo kepykla. Vytauto g. 39, Vilnius. Tel. +370 (673) 16 407 / Nuotraukas ir svetainės dizainą sukūrė FONO