Duona ir skanėstai. Rankų darbo, iš natūralių produktų. Jauki kepykla Žvėryne, Vilniuje.
Ragelis (Croissant), Mažasis ragelis, Ragelis su migdolais
Visą laiką šviežia.

kasdien

Ragelis (Croissant)

Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis

Traški išorė, purus vidus — tirpsta burnoje. Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno bei druskos.
Svoris — apie 80 gramų.

Skaniausias pirmą dieną,

Išlieka skanus 2 dienas.

Mažasis ragelis

Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis

Traški išorė, purus vidus — tirpsta burnoje. Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno bei druskos.
Svoris — apie 40 gramų.

Skaniausias pirmą dieną,

Išlieka skanus 2 dienas.

Visą laiką šviežia.

kasdien

Ragelis su migdolais

Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis

su skaldytais migdolais ir migdolų įdaru

Traški išorė, purus vidus, mūsų pačių gaminamas migdolų įdaras. Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno, druskos ir, žinoma, migdolų.
Svoris — apie 80 gramų.

Skaniausias pirmą dieną,

Išlieka skanus 2 dienas.

Visą laiką šviežia.

kasdien

Ragelis su karamele

Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis

su karamele ir karameliniu įdaru

Traški išorė, purus vidus, o viduje saldi karamelė — tirpsta burnoje. Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo, tikro sviesto, cukraus, pieno bei drusko. Viduje mūsų pačių gaminta karamelė iš tikro sviesto.

Skaniausias pirmą dieną,

Išlieka skanus 2 dienas.

Visą laiką šviežia.

kasdien

Ragelis su migdoliniu kremu

Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis

su migdoliniu kremu

Traški išorė, o viduje gausu švelnaus migdolinio kremo.

Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,

tikro sviesto, cukraus, pieno, druskos ir migdolų, o vidų pripildome migdoliniu kremu.

Skaniausias pirmą dieną,

Išlieka skanus 2 dienas.

Visą laiką šviežia.

kasdien

Šokoladainis (Braunis)

Šokoladinis skanėstas

Traški plutelė, drėgnas vidus. Kepame iš aukščiausios kokybės belgiško šokolado (70,4 proc.), kakavos, aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kiaušinių,
tikro sviesto, nerafinuoto muscovado cukraus, natūralaus vanilės ekstrakto.

Skaniausias šviežias,

Išlieka skanus iki 2 savaičių.

Visą laiką šviežia.

kai pritrūkstame

Visą laiką šviežia.

kasdien

Skanėstas su šokoladu

Sluoksniuotos tešlos skanėstas

su belgišku šokoladu

Traški išorė, purus vidus — tirpsta burnoje. Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo, tikro sviesto, cukraus, pieno, druskos bei belgiško
šokolado (44 proc.). Svoris — apie 80 gramų.

Skaniausias pirmą dieną,

Išlieka skanus 2 dienas.

Javainis

Su avižų dribsniais

Kepame iš avižų dribsnių, tikro sviesto,
nerafinuoto muscovado cukraus.

Skaniausias šviežias,

Išlieka skanus iki 2 savaičių.

Visą laiką šviežia.

kai pritrūkstame

Visą laiką šviežia.

kai paprašote

Brijošė (Brioche)

Tradicinė prancūziška šviesi desertinė duona

Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, labai ilgos 24 valandų fermentacijos natūralus kvietinis raugas (itin mažai mielių), kiaušiniai, tikras sviestas, cukrus.

Skaniausia pirmą dieną,

Išlieka skani 2 dienas.

Visą laiką šviežia.

kasdien

Kanelės (Canelés)

Prancūziškas skanėstas su romu ir vanile

Traški karamelizuota plutelė ir drėgnas, švelnus, minkštas vanilinis vidus.
Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, romas, vanilės ekstraktas, kiaušiniai,
tikras sviestas, cukrus, druska, pienas.

Skaniausios pirmą dieną,

Išlieka skanios 2 dienas.

Visą laiką šviežia.

kai pritrūkstame

"Napoleonas"

Tešlos lakštus kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, tikro sviesto, kiaušinių, grietinės, cukraus bei druskos. Kremą gaminame iš pieno, grietinėlės, sviesto, kiaušinių, kukurūzų miltų, cukraus, druskos ir šlakelio vanilės ekstrakto.

Skaniausias šviežias,

Išlieka skanus iki 2 savaičių.

Sviestinės tešlos pyragas perteptas
plikytu kremu bei spanguolių uogiene

Visą laiką šviežia.

kasdien

Cinamoninė bandelė su kremu

Mielinės tešlos bandelė su cinamonu
bei grietinėlės kremu

Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo, tikro sviesto, cukraus, pieno, druskos bei cinamono.
Minkštutę bandelę padengia saldus grietinėlės kremas.

Skaniausia pirmą dieną, išlieka skani dvi dienas.

© 2023 Mindaugo kepykla. Vytauto g. 39, Vilnius. Tel. +370 (673) 16 407 / Nuotraukas ir svetainės dizainą sukūrė FONO